Greenwood Village Maintenance Facility
Greenwood Village, Colorado

GWVMF Complete (49), edited.jpg
CenturyLink Internal.jpg
CenturyLink External

Greenwood Village Maintenance Facility

This project included constructing a new maintenance facility, remodeling the existing heated storage building, converting an existing shop building into a new Crime Lab, building a new sand/salt building, constructing three roof canopy structures, and completing major site work.

Owner | City of Greenwood Village
Architect | RNL Design


Our experience with the Hyder preconstruction team made this project a success. Their expertise in the planning and construction phases added value to the completed project, and delivered facilities that the City can be proud of.
— John Sheldon, Director of Public Works, City of Greenwood Village